O nama

Kompanija NUTRIKO iz Vranja, plasirala je paletu svojih proizvoda za ishranu domaćih životinja još davne 1996. godine, a od 2005. godine. posluje kao samostalno privredni subjekt.

Vlasnik i generalni direktor Nutrika je Dragan Aleksić dipl. ing. poljoprivrede- odsek stočarstvo. Stečeno znanje sa fakulteta, radno iskustvo iz firmi u kojima je radio i nesebičnu upornost, Dragan Aleksić je pretočio u ideju o napretku sopstvenog biznisa u ovoj oblasti. Iz godine u godinu beleži značajne poslovne uspehe i uspeva da u teškim uslovima unapređuje proizvodnju.

Osnovna delatnost Nutrika jeste proizvodnja zdrave stočne hrane za sve vrste i kategorije domaćih životinja, zasnovane na prirodnom konceptu ishrane, sa primenom savremene biotehnologije. Izgradnjom automatizovane linije za proizvodnju krmnih smeša u brašnastom i peletiranom obliku, uz apsolutnu kontrolu ulaznih sirovina i gotovih krmnih smeša, Nutriko je kvalitetnim proizvodima brzo postao prepoznatljiv brend sa juga Srbije i osvojio simpatije kupaca u zemlji i inostranstvu.

Translate »