Fabrika stočne hrane

PROFIL KOMPANIJE

Sa godišnjom proizvodnjom od preko 20.000 t hrane „NUTRIKO“ je postao vodeća fabrika stočne hrane na jugu Srbije. Paleta proizvoda obuhvata potpune i dopunske krmne smeše , mineralno - vitaminske dodatke za hranu za sve vrste domaćih životinja.Poseban akcenat dat je na preradu uljonosnih semenki, proizvode od ekstrudiranog kukuruza i soje (sojino ulje,sojina pogača, sojin griz) koji se plasiraju na domaćem i inostranom tržištu. Osim prodaje koncentrovanih krmnih smeša „NUTRIKO“ se bavi otkupom i prodajom komponenti (kukuruz, sojino zrno, pšenica, i dr.) i uvozom sirovina za proizvodnju stočne hrane. Najveći deo proizvoda plasira se u Pčinjskom, Jablaničkom i Nišavskom okrugu, a prodajna mreža je od 2008. godine proširena na području centralne Srbije, Kosova i Vojvodine.

Na zahtev kupaca „NUTRIKO“ takođe izrađuje krmne smeše po posebnim recepturama.

„NUTRIKO“ danas ima blizu 60 zaposlenih, i beleži trostruki porast proizvodnje od samog početka. U cilju efikasnosti svoje proizvodnje , firma „NUTRIKO“ je investiranjem u mašine i opremu, kao i izgradnjom većeg proizvodnog i magacinskog prostora, modernizovala svoju proizvodnju kako bi ispratila potrebe svojih korisnika. „NUTRIKO“ poseduje sopstvenu laboratoriju , opremljenu najsavremenijom opremom za kontrolu kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda. Stručni tim „NUTRIKO“ sastavljen je od tehnologa, nutricionista, veterinara i istaknitih profesora iz zemlje i inostranstva, svakodnevno prate rezultate na terenu, u cilju usavršavanja svog proizvodnog programa.

„NUTRIKO“ je počeo i intenzivniji izvoz krmnih smeša i sopstvenih proizvoda od uljonosnih semenki u susedne zemlje. U narednom periodu „NUTRIKO“ planira da izgradi savremenu fabriku stočne hrane u Vojvodini i plasmanom svojih proizvoda zadobije poverenje potrošača sa ovog područja.

„NUTRIKO“ neguje izuzetnu saradnju sa svojim kupcima, od kojih je znatan broj individualnih poljoprivrednih proizvođača sa kojima često organizuje edukativne seminare na temu savremene ishrane.

FABRIKA STOČNE HRANE

Translate »